ÇANKAYA EVLERİ

458 89 00/1821

Ziya Gökalp Cad. No: 11 A2 Blok 10. Kat Kızılay/Ankara

DİKKAT!

Çankaya Belediyesi  Covid 19 Eylem Planı ve Belediyemiz İşçi Sağlığı ve Güvenliği Kurulu tarafından hazırlanan raporlar çerçevesinde, koruyucu sağlık tedbirleri kapsamında sınırlı katılımla eğitim ve kurs faaliyetlerine başlanacaktır. Bu noktada, bazi Çankaya  Evlerinde  fiziki koşulların gerekli sağlık tedbirlerini sağlamaması nedeniyle, doğrudan temiz hava alan mekanlar ve sınıf büyüklükleri gibi, bu birimlerimizde kurslara geçici süreyle ara verilmiştir.

Kurs kaydı alınmayacak Çankaya Evleri; Anıtpark, Ayrancı, Beysukent, Çayyolu, İsmail Cem, Karapınar, Ümitköy, Zübeyde Hanım Çankaya Evleri'dir.

Çankaya Evleri’nde etkinliklerimiz ve kurslarımız, yerel ihtiyaçlar dikkate alınmak suretiyle katılımcılarımızın talepleri doğrultusunda planlanmaktadır.

Kurs kayıtlarımız bu yıl Covid 19 tedbirleri kapsamında Ekim ayında başlamıştır. Kayıtlarımız, ilgili birimlerin kontenjanlarına bağlı olarak son bulmaktadır.

Dil Kursları ile Kişisel Gelişim ve Meslek Edindirme Kursları, MEB’in belirlemiş olduğu müfredata göre açılmaktadır. Bu bağlamda her bir kursumuzun süresi değişmekle beraber dönemlik kurslarımızdandır.

Resmi kurs kayıtlarımız için ,

1) 1 adet nüfus cüzdanı fotokopisi

2) 1 adet vesikalık fotoğraf

İle bizzat başvuru yapılıp “Başvuru Formu”nun doldurulması gerekmektedir.

Çankaya Evleri bünyesinde açılan kurslar ve etkinlikler vatandaşlardan gelen taleplere göre yeterli kişi sayısına ulaşınca açılmaktadır. Açılacak branşlar her dönem değişiklik gösterebilmektedir.

Kurs programının güncel hali için ilgili Çankaya Evi ile iletişime geçiniz. Çankaya Evlerimizin iletişim bilgilerine sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Semtlerde Çankaya Evleri ve Kurs Programları

Eğitim ve Seminerler