Çankaya’dan Asfalt Sezonuna Hızlı Giriş

15 Mayıs 2024 Çarşamba 09:59:30

Çankaya Belediyesi yılsonuna dek sürecek asfalt sezonunu açarken ilçede bulunan 123 mahallede kullandığı asfaltı kendi tesislerinde üretiyor. Yakupabdal Mahallesi’nde bulunan tesiste günde 350 ton asfalt üretme kapasitesine sahip.

Bahar aylarının gelmesiyle birlikte asfalt sezonunu açan Çankaya Belediyesi, tam kaplama, onarım ve yama asfalt çalışmaları ile ilçede asfaltsız sokak bırakmıyor. Yılsonuna kadar süren asfalt çalışmalarında belirlediği hedefin üzerine çıkmayı başaran Çankaya Belediyesi, vatandaşların taleplerini yerine getiriyor.

İlçede yer alan 123 mahallede birden çalışmalarını koordineli bir biçimde sürdüren Çankaya Belediyesi 4 bine yakın sokakta asfalt sorunu kalmayacak şekilde çalışmalara başladı.

KENDİ İŞÇİSİYLE ÜRETİYOR

Yakubabdal Mahallesinde yer alan Asfalt Üretim Tesisinde kendi işçisi ile ilçenin ihtiyacı olan asfaltı üreten Çankaya Belediyesi kendi öz kaynaklarıyla vatandaşlara hizmet ediyor.