KÜTÜPHANELERİMİZ

Çankaya Belediyesi olarak; kentsel yaşamı birbirinden farklı alanlarla zenginleştirme, çeşitlendirme, her kentlinin ilgi ve ihtiyaçlarına yönelik alanlarla örme çabasındayız.

Kütüphanelerimizle; edebi, sanatsal, bilimsel, tarihsel  ve bir çok farklı alanın içinde gezineceğimiz kitaplara ve siz gezgin okurlara alan açtık...

Bütün bu kütüphanelerimizin bulunduğu bölgelerde, siz okurların ilgi ve ihtiyaçlarına yönelik olarak, kütüphane içeriklerinin belirlenmesinde birlikte yol alacağız. Yine birlikte planlayıp yürüteceğimiz, katılacağımız etkinliklerle (söyleşiler, dinletiler, okuma ve tartışma grupları, tiyatro gösterileri, geziler vb.), çalışmalarımızı interaktif hale getirmek amacındayız.

Kütüphanelerimize ilişkin bilgilere aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilir, çevrenizdeki okurlarla paylaşarak daha çok kişinin faydalanmasına katkı sağlayabilirsiniz.

Üye olarak (üyelik formu, kimlik fotokopisi ve fotoğraf ile);

Hem kütüphanelerimizi aktif olarak kullanmanızdan hem de birlikte yön vereceğimiz bütün çalışmalarımızın bir parçası olmanızdan mutluluk duyarız.

ÇANKAYA BELEDİYESİ KÜTÜPHANELERİ ÇALIŞMA GÜN VE SAATLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

AHMED ARİF KÜTÜPHANESİ

PROF. DR. MUAMMER AKSOY KÜTÜPHANESİ

MİNİK ADIMLAR BEBEK KÜTÜPHANESİ

NAZIM HİKMET KÜTÜPHANESİ

YAŞAR KEMAL KÜTÜPHANESİ

KEMAL BAYTAŞ KÜTÜPHANESİ

PROF. DR. BAHRİYE ÜÇOK KÜTÜPHANESİ

GEZİCİ KÜTÜPHANE

İŞÇİ KÜTÜPHANESİ

İREM KÜTÜK KÜTÜPHANESİ

SESLİ KÜTÜPHANE

SEVGİ SOYSAL KÜTÜPHANESİ

PİR SULTAN ABDAL KÜTÜPHANESİ

HALİDE EDİP ADIVAR KÜTÜPHANESİ

PROF. DR. NERMİN ABADAN UNAT KÜTÜPHANESİ

ADALET AĞAOĞLU KÜTÜPHANESİ

Bu sayfa 30692 kere görüntülendi.
<< Geri Dön