Çankaya Belediyesi Muhtarlık Binalarını Yeniliyor

13 Mayıs 2024 Pazartesi 10:51:01

Çankaya Belediyesi, ilçede bulunan muhtarlık binalarının bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Hava şartlarına uyumlu yapısıyla ön plana çıkan Çankaya'nın muhtarlık binalarını baştan aşağıya yenileyen Çankaya Belediyesi, zamanın şartlarına göre bakımı gereken mevcut muhtarlık binalarının onarım işlemlerini sürdürüyor. Çalışmalar muhtarlardan gelen istekler dikkate alınarak program dahilinde yapılıyor. Muhtarlıkların ihtiyaçları doğrultusunda iç ve dış cephe boyama, zemin parke yenileme, alçıpan kaplama, mutfak tuvalet tesisatı ile aydınlatma ve priz arızalarını giderilmesi, klasör dolabı yapımı, çevre panel tel örgü montajı, ıslak zemin fayans döşeme gibi çalışmalarla muhtarlıklar temiz ve bakımlı hale getiriliyor. Çankaya Belediyesi ekipleri bu kapsamda 51 muhtarlık binasının bakım ve onarımını tamamlayacak. 

GÜNER: MUHTARLARIMIZA DESTEĞİMİZ TAMDIR

Vatandaşların belediye ile olan iletişimlerinde köprü vazifesi gören muhtarların daha iyi koşullarda hizmet verebilmelerinin önemli olduğuna dikkat çeken Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, “Türkiye’nin en büyük ilçesinde görev yapan muhtarların hiçbir eksiği olmasın istiyoruz. Onların daha iyi şartlarda vatandaşlara hizmet verebilmeleri için elimizden geleni yapacağız. Çankaya Belediyesi olarak muhtarlarımızın istekleri doğrultusunda yerel seçimlerin hemen ardından bakım ve yenileme çalışmalarımızı hızlandırdık. Demokrasimizin yapıtaşı muhtarlarımıza desteğimiz tamdır” diye konuştu.

Bu haber 305 kere okundu.