Çankaya'dan Deprezemde Çocuklara Gönül Köprüsü

13 Mart 2023 Pazartesi 12:20:13

ÇANKAYALI ANNELER TEK YÜREK

Çankaya Belediyesine bağlı Çankaya Evlerinin eğitici ve kursiyerleri, depremzede çocuklar için şekilli yastık, kıyafet, oyuncak ve bileklikler yaparak deprem bölgesine gönderilmek üzere hazır hale getirdi.

Çankaya Belediyesi Çankaya Evleri eğitici ve kursiyerleri, depremzedeler için tek yürek oldu. Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen felaketin yaraları sarılmaya çalışılırken Çankaya Evleri kursiyerleri de depremzede çocuklara el emekleri ile dokundu.

Çankaya Evlerinin dikiş, takı tasarım ve örgü kurslarından bir araya gelen kursiyerler, depremden etkilenen illere gönderilmek üzere şekilli yastık, kıyafet, diş kaşıyıcısı, oyuncak ve bilekliklerden oluşan el emeği göz nuru malzemeleri hazırladı.

Depremden etkilenen çocukların yaşadığı acıları bir nebze olsa hafifletecek hediyeler titizlikle hazırlanırken kursiyerler depremzede çocukların mutluluklarına mutluluk katmanın heyecanını yaşadı.