Çocuk Haklarını Şölen Havasında Kutladılar

20 Kasım 2021 Cumartesi 17:49:04

Çankaya Belediyesi kreşlerinde eğitim gören çocukların Dünya Çocuk Hakları Günü ve Dünya Çocuk Kitapları Günü kapsamında gerçekleştirdikleri atölye çalışması sonucu oluşturdukları, Çocukların Kitabı Çocuk Hakları imza günü şölene dönüştü.

Sessiz kitap okuma atölye çalışması ile bilişsel gelişimlerini destekleyici yaratıcı drama ve düşünsel okuma tekniklerinden oluşan etkinliklere katılan çocuklar Çocuk Yazarlar ve Çizerler imza gününde kitaplarını imzaladı.

Belediyenin Yılmaz Güney Sahnesinde gerçekleşen etkinlikte tasarladıkları kitapları imzalamanın mutluluğunu yaşayan çocuklar, Şubadap grubunun şarkılarıyla keyifli zaman geçirdi.

Hayal dünyalarında tasarlayıp kendi kitaplarını oluşturmanın gururunu yaşayan çocuklar, şarkılara eşlik ederek doyasıya eğlendi.