Çankaya Kreşleri İçin Kuralar Çekildi

09 Haziran 2018 Cumartesi 16:53:46

Kreş ve gündüz bakımevi hizmetlerinin kalitesi nedeniyle yoğun ilgi gören Çankaya Belediyesi, 2018-19 dönemi kesin kayıt listesini noter kurası ile belirledi.

Çankaya Belediyesinin başvuru fazlası 5 kreşi için gerçekleşen noter kurası sonucunda kayıt 117 çocuk kayıt hakkı kazanırken yedekler için de 30 çocuk belirlendi.

Modern, kaliteli ve ekonomik hizmet vermesi nedeniyle yoğun ilgi gören Çankaya Belediyesi, başvuru fazlası olan Ata, Barış, Masal Kalesi, Bulut ve Mutluluk kreşleri kayıtlarını noter kurası ile belirledi.

67. Noter Nagehan Aktaş huzurunda, Çankaya Belediyesi Mali Hizmetler Salonu’nda gerçekleştirilen çekilişte veliler de yer aldı. Noter huzurunda çekilen kurada 117 çocuk kayıt hakkı kazandı. 1500 çocuk kapasitesi bulunan Çankaya Belediyesi kreşlerinde, 264 çocuk da kontenjan dahilinde doğrudan kayıt hakkına sahip oldu. Bu yıl 312 çocuğun mezun olduğu kreşlerde, 760 kişi de kayıt yenileme işlemi yaptırdı.

Kura ve kesin kayıt listesi Çankaya Belediyesi’nin www.cankaya.bel.tr adresli resmi web sitesi üzerinden yayınlandı.

KAYITLAR 11 HAZİRAN’DA BAŞLIYOR

Kesin kayıt hakkı kazananlar, 11-29 Haziran 2018 tarihleri arasında, 1 adet fotoğraf, aşı kartı fotokopisi, sağlık raporu ile Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nden kayıt yaptırabilecek.

Yerel yönetim düzeyinde Türkiye’de en büyük gündüz bakımevi hizmeti veren ve son 4 yılda 7 yeni kreş açan Çankaya Belediyesi, toplam 12 kreşte 1500 çocuğa okul öncesi eğitim imkanı sunuyor. Ebeveynlerin çocuklarının çağdaş ve kaliteli eğitim için öncelikli tercihleri olarak başvurdukları Çankaya Belediyesi bu yıl da düşük gelirli aileler için ücretsiz eğitim fırsatı sunacak.

Çankaya Belediyesi gündüz bakımevlerine başvuru ve kayıtla ilgili ayrıntılı bilgi www.cankaya.bel.tr adresinden alınabiliyor.

 

Bu haber 3379 kere okundu.