Çankaya'da Belediye Engelli Örgütleri İşbirliği

16 Mayıs 2018 Çarşamba 11:06:28

Çankaya Belediyesi engelli vatandaşlara yönelik hizmet ve projeleri engelli örgütleriyle birlikte planlıyor.

Çankaya Belediyesi Engelli Hizmet Birimi tarafından yürütülen Engelli Çalıştayı'nda belediye engelli örgütleriyle bir araya geliyor. Engelli sorunlarının, yapılması gereken iş ve hizmetlerin ayrıntılı bir dökümünün yapıldığı toplantılar her ay düzenli olarak gerçekleştiriliyor.

Çalıştay toplantılarının sonunda engellilere yönelik hizmetler için bir eylem planının ortaya çıkarılması amaçlanıyor.

Eylem planındaki hedeflerin belediyenin ilgili müdürlüklerinin stratejik planlarına da yansıtılması yoluyla koordineli bir çalışmanın amaçlandığı Çalıştay toplantıları, Aralık ayına kadar kesintisiz olarak sürdürülecek.