Kupa İtalya’nın

14 Mayıs 2018 Pazartesi 13:40:56

Büyükelçilikler ve Çankaya Belediyesi işbirliğinde düzenlenen “Mini World Cup 18” de kupayı İtalya aldı. Avrupa Günü kutlamaları kapsamında, Çankaya Belediyesinin 2017 yılında hizmete açtığı Şenol Güneş Spor Tesisi’nde gerçekleşen Kupa’da finalde Rusya ve İtalya mücadele verdi.

Başkent Ankara’daki büyükelçiliklere ve yabancı temsilciliklere ev sahipliği yapan Çankaya Belediyesi, Avrupa Günü kutlamaları kapsamında Mini World Cup 18’e ev sahipliği yaptı. Geçtiğimiz hafta sonu Çankaya Belediyesi Şenol Güneş Spor Tesisi’nde düzenlenen kupa finalinde karşı karşıya gelen Rusya ve İtalya mücadelesinde kazanan İtalya oldu.

Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Rusya, İngiltere, Almanya, Fransa, İtalya, Nordic ülkeleri, Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği, Latin Amerika, Güney Afrika, Arap Ülkeleri Ailesi, Birleşmiş Milletler Ailesi konuk edildiği Mini World Cup 18, yoğun yağmurlu hava şartlarına rağmen kıyasıya mücadele ile geçti. Büyükelçiliklerin yabancı ve Türk çalışanlarının oluşturduğu takımlar dostluk ve dayanışma içinde bulundukları Kupa’da sporu centilmenlikle tamamlamanın mutluluğunu paylaştı. 

 

Bu haber 676 kere okundu.