İbadethanelerde Çalışmalar Tam Gaz

15 Ekim 2016 Cumartesi 11:32:38

Çankaya Belediyesi ilçe genelinde bulunan ibadethanelerdeki çalışmalarına hız verdi.

Çankaya Belediyesi ilçe genelinde başlattığı kapsamlı tadilat ve yenileme çalışmalarını sürdürürken ibadethanelerdeki çalışmalarını da program dahilinde gerçekleştiriyor. Her inanca saygı çerçevesinde eşit hizmet anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Çankaya Belediyesi, camilerin yanı sıra cemevleri, kültür merkezleri de dahil olmak üzere ibadethanelerin bakım, onarım ve temizlik ihtiyaçlarını karşılıyor.

Vatandaşların sıhhi ortamlarda huzur içinde ibadetlerini yerine getirebilmeleri için çalışmalarına devam eden Çankaya Belediyesi, ibadethanelerin iç ve dış boya işinden yeni halı serimine, gölgelik tente yerleştirilmesinden temizliğine kadar birçok alanda koordineli olarak eksikleri gideriyor.

İBADETHANELERİN TÜM İHTİYAÇLARI GİDERİLİYOR

Yenilenmesi gereken ibadethanelerin eksiklerini sene başında program dahilinde belirleyen ve çalışmalarını bu yönde sürdüren Çankaya Belediyesi, şimdiye kadar 31 ibadethanede bakım ve onarım çalışmalarını tamamlarken 17 ibadethanede de çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yıl sonuna kadar 65 ibadethaneyi vatandaşların kullanımına hazır hale getirmeyi hedefleyen Belediye, vatandaşların ortak kullanım alanı olan ibadethanelerin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.

Bu haber 697 kere okundu.