Asfalt Onarım Ekibi Yoğun Mesaide

15 Temmuz 2016 Cuma 11:23:56

Çankaya Belediyesi ekipleri bir yandan tam kaplama çalışmalarına hız verirken öte yandan altyapı kuruluşları tarafından kesilen sokakların onarımını da yapıyor.

Çankaya Belediyesi Asfalt Birimi bir yandan bölgelerde tam kaplama asfalt serimine hız verirken bir yandan da altyapı kuruluşları tarafından tahrip edilen sokaklarda asfalt onarım ekibiyle sokakların tamiratını gerçekleştiriyor.

İlçede yer alan sokaklarda tam kaplama asfalt serimi gerçekleştiren Belediye, kaldırımlarda da renkli desenli asfalt kaldırım uygulaması ile tüm Çankaya’da asfaltsız sokak bırakmamayı hedefliyor. Acil asfalt onarım ekibiyle de tahrip olan asfaltların yama işlemlerini anında yerine getiriyor.

Altyapı kuruluşlarının çalışmaları sonucu ilçede yer alan sokaklarda asfalta zarar veren arızaları gidermeye çalışan Çankaya Belediyesi, çalışmalarını birçok bölgede sürdürüyor.