Çankaya'da Öğretmenler Günü

25 Kasım 2015 Çarşamba 11:48:11

Başkan Taşdelen, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde kreş öğretmenleriyle bir araya geldi.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Belediye'ye bağlı kreş ve etüt merkezlerinde görev yapan öğretmenler onuruna bir yemek verdi. Geceye Belediye Meclis Üyeleri ve Başkan Yardımcıları da katılarak öğretmenleri yalnız bırakmadılar.

Çankaya Belediyesi Vedat Dalokay Kokteyl Salonu’nda gerçekleştirilen gecede bir konuşma yapan Başkan Taşdelen, sayıları gittikçe artan gündüz bakımevlerinde geleceğin teminatı çocukların yetişmesinde önemli rol oynayan öğretmenlerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kendisinin de bir öğretmen çocuğu olarak çok sayıda Öğretmenler Günü kutlamasına katıldığını anımsatan Taşdelen, çalışanlarla Çankaya’nın geleceği hakkında düşüncelerini paylaştı.

Taşdelen, “Birbuçuk yıldır yeni bir ekip ve yeni bir anlayışla Çankaya’yı yönetiyoruz. Bu 1,5 yılda güzel işlere imza attık, ‘Çankaya Çalışıyor’ noktasında gerçekten çok ciddi bir sürecin önünü açtık. Önümüzdeki 3,5 yılda çok daha güzel projeleri hayata geçirerek Çankaya’yı bir marka haline getireceğiz” dedi. Çankaya’da yapılan örnek işlerin çok sayıda belediyenin dikkatini çektiğini ve incelendiğini hatırlatan Taşdelen, Çankaya’nın tekrar örnek alınan belediye olacağını ifade etti.

“KREŞLERİMİZ VE SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ”

Belediye kreşleri ve etüt merkezlerinin Çankaya’nın gururu olduğunu anımsatan Taşdelen, yeni merkezlerin de müjdesini verdi.

Taşdelen, “Belediyemizin en güzel işlerinden biri de kreşlerimiz. Sizin emeğiniz, alınteriniz olan, sizin dokunuşlarınız olan kreşlerimiz. Kreşlerimiz ve sizlerle gurur duyuyoruz, sizlere teşekkür ediyorum. Bu güzelliği daha da büyüteceğiz, kreşlerimizin sayısını artıracağız" şeklinde konuştu. Ümitköy’de temeli atılan kreşin inşaatının hızla büyüdüğünü söyleyen Taşdelen, yakında Zafertepe’de yapımı tamamlanan kreşin de hizmete gireceğini belirtti. Taşdelen sözlerini şöyle sürdürdü:

"Şu anda 5 yeni kreş projesini daha hazırladık ve bunları Belediyemizin hiçbir sosyal tesisinin olmadığı yerlerde  hayata geçirip bu güzellikleri paylaşacağız. Yeni dönemdeki parolamız çözüm odaklı, hizmet için, halk için, Çankaya’ya hizmet için varız. Hepinize tekrar teşekkür ediyor, öğretmenler gününüzü kutluyorum”

1000 Çocuk Korosu Öğretmenler Orkestrası’nın sahne aldığı gecede, şarkılar türküler eşliğinde eğlenen öğretmenler, bir arada kutlanan Öğretmenler Günü’nün keyfini yaşadılar.

Bu haber 681 kere okundu.