Hoy-Tur Yeni Dansçılarını Arıyor

10 Ekim 2015 Cumartesi 13:52:54

Kuruluşundan bu yana çok sayıda Dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonluklarına imza atan Çankaya Belediyesi Halk Dansları Topluluğu (HOY-TUR) yeni üyelerini bekliyor.

Çankaya Belediyesi Halk Dansları Topluluğu (HOY-TUR) yeni dönem dansçılarını bekliyor.

Kurulduğu günden bu yana çok sayıda Dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonluklarına imza atan HOY-TUR, 10-11 yaşın ‘yıldızlar’, 16-25 yaşın ‘gençler’, 26 yaş ve üzerinin ise ‘yetişkinler’ kategorisinde ders veriyor.

Uluslararası etkinliklerde Amerika, Almanya, Yunanistan, Danimarka, Çin, Cezayir, Japonya, İspanya, İtalya, Hırvatistan, Polonya, Romanya, Avustralya ve Gürcistan gibi ülkelerde çok sayıda gösteriler yaparak, Türkiye’nin tanıtılmasında büyük rol oynayan HOY-TUR, Şehit Gönenç Caddesi No: 5 Maltepe adresinde bulunuyor.

Kayıtlara ilişkin ayrıntılı bilgi 232 17 27 nolu telefondan alınabiliyor.