Çankaya’da Hızlı Aç Hızlı Kapla Dönemi

07 Ekim 2015 Çarşamba 13:24:51

Çankaya Belediyesi ekipleri, imar geçen bölgelerin yollarını hızla açıyor. Açılan yeni yollar, zaman kaybetmeden anında asfaltlanıyor.

Çankaya Belediyesi ekipleri, bir yandan yeni yol açım ve yol bakım çalışmalarını sürdürürken bir yandan da yeni açılan yolları asfalta kavuşturuyor.

Ekipler, yeni yol açımı çalışmalarının yanı sıra makineli ve malzemeli bakım işleri ile moloz, hafriyat alımı, boş alan temizliği ve kanal temizliğini koordineli bir biçimde yürütüyor.

Belediye’nin yol ve asfalt bölümü ekipleri, geçtiğimiz Ağustos ayında 3 bin 11 metrekare yeni yol açım çalışmasının yanı sıra 249 bin 153 metrekare makineli bakım ile 61 bin 527 metrekare malzemeli bakım çalışmasını tamamladı.

ASFALT KAZIMA MAKİNASI İŞLERİ KOLAYLAŞTIRIYOR

Asfalt çalışmalarında renkli desenli asfaltın yanı sıra tam kaplama asfalt çalışmalarını da sürdüren ekipler, yıpranan ve deforme olan yolları freze ile kazıyarak asfalt atılmaya hazır hale getiriyor.

Hızlı çalışması ve yola kot vermesinden dolayı asfalt çalışmalarında büyük kolaylık sağlayan asfalt kazıma makinesi ile 100 metrelik bölümü 1 saat içinde asfalt atılacak duruma getiren ekipler, bu sayede kısa zamanda yolların asfaltlanmasını sağlıyor.  

Bu haber 1039 kere okundu.