Emek Mahallesi’nden Taşdelen’e Teşekkür

03 Temmuz 2015 Cuma 12:00:34

Taşdelen; “Ortak akılla daha yaşanır bir kent için hep birlikte çalışacağız.”

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, bir süre önce çalışmaları yerinde incelemek üzere ziyaret ettiği Emek Mahallesi temsilcilerini makamında ağırladı.

Başkan Taşdelen Emek Mahallesi sakinleri adına Emek Mahallesi Muhtarı Kamer Gözaçık, Çağdaş Emek ve Bahçelievler Dayanışma Derneği Başkanı Rüştü Uzun, Emek Merkez Camii İmamı Hasan Akgümüş, Cami Yardımlaşma Derneği Başkanı Avni Köse, Dernek Başkan Yardımcısı Mustafa Caner, Güneyce Vakfı Başkanı Kamil Günaydın, Hamdullah Suphi İlkokulu Müdürü Mete Kızılkaya ve mahalle sakini Ahmet Saruhan’la mahallede yapılanları ve yapılacakları konuştu.

Taşdelen, Çankaya Belediyesi’nce Emek’te yapılan cami düzenleme, renkli kaldırım ve asfalt yenileme gibi çalışmalardan dolayı teşekkür eden Muhtar Kamer Gözaçık’a yeni muhtarlık binası inşasının yakında başlayacağının müjdesini verdi. Emek Merkez Camii Yardım Derneği Başkanı Avni Köse’nin bu dönem Çankaya Belediyesi’nce ibadethanelere yaptığı yardımları yakından takip ettiklerini belirterek bir önyargının yıkıldığını aktardı.

Bugüne dek 5 caminin genel tadilatını gerçekleştirdiklerini bu yıl içerisinde 16 camide daha benzer çalışma yapacaklarını dile getiren Taşdelen, imarda cami alanı olarak belirlenmiş 35 arsayı da Diyanet İşleri Başkanlığı’na devrettiklerini belirtti. Semtlerdeki sivil inisiyatiflerin taleplerini dikkate alarak çalıştıklarını söyleyen Taşdelen, “Ortak akılla daha yaşanır bir kent için hep birlikte çalışacağız,” dedi.

Bu haber 1221 kere okundu.