ÇAYYOLU HİZMET BİNASI

Yüzölçümü olarak oldukça geniş bir alana sahip olan Çankaya’da, vatandaşların belediyeye erişimini kolaylaştırmak amacıyla merkeze uzak bir bölge olan Çayyolu’na yeni bir hizmet binası açıyoruz.

TÜM HİZMETLERE TEK MERKEZDEN ULAŞILACAK

Temelini attığımız Çayyolu Hizmet Binası tamamlandığında bölge halkı için belediye hizmetlerine ulaşmak çok daha rahat olacak. Vatandaşlar, kent merkezine gelmek zorunda kalmadan kendi mahallelerinde hizmetlerden yararlanma imkanına sahip olacaklar.

2 kattan oluşacak 3 bin 211 metrekarelik yeni hizmet binasında; Halk Masası, kütüphane, nikah ve konferans salonu ile kafeterya bulunacak. Çankayalılar, 16 derslikli Çankaya Evinin de yer alacağı yeni hizmet binasında hobi kurslarından spora, müzik eğitiminden yabancı dil kurslarına kadar birçok branşta hizmet alma imkanı bulacak.