MOR BAYRAK PROJESİ

MOR BAYRAK PROJESİ NEDİR?

Toplumsal cinsiyet eşitliği ile ilgili farkındalık yaratmak, kadın girişimcilerin sayısını artırmak, kadınların toplumda çağdaş ve güçlü bireyler olarak yer almalarını sağlamak amacıyla başlatılan 'Mor Bayrak Projesi'yle, Çankaya'da toplumsal cinsiyet eşitliğine ve kadın istihdamına önem veren, kaliteli ve temiz hizmet sunan tüm işyerleri, "Mor Bayrak" ödülü için Çankaya Belediyesine başvurabiliyor. Koşullara uyan işletmeler "Mor Bayrak" belgesi ve logosunu tüm reklam, tabela ve menülerinde kullanabiliyor.

BAŞVURU ŞARTLARI

Projeye göre, "Mor Bayrak" almak için başvuran işletmelerde,

- Kadın girişimci veya çalışanlarının yüzde 50'si ya da daha fazlasının kadın olması;

- İşyerinin engellilerin erişimine uygun olması;

- İşyerinin kaliteli ve temiz hizmet vermesi;

- İşyerinde aynı işi veya eşdeğer nitelikte işi yapan kadın ve erkek çalışanların aynı ücreti alması;

- İşyerinin asgari teknik ve hijyen şartlara sahip olması hususları aranıyor.

Mor Bayrak almak isteyen işletmelerin, Çankaya Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü, Ziya Gökalp Caddesi. No:11 A1-Blok, Kat: 4 Kızılay adresine başvurması yeterli. Ayrıntılı bilgi, 0312 458 90 00/ 1701 no'lu telefondan öğrenilebiliyor.

Mor Bayraklı İşyeri Başvuru Formu İçin Tıklayınız

Bu sayfa 84854 kere görüntülendi.
<< Geri Dön