PONY PARK

Çankaya Parkı İçi Öğretmenler Cd. Çukurambar

Çocuklara sorumluluk, özgüven, dayanışma duyguları ve hayvan sevgisi aşılamak üzere Çankaya Parkı içinde inşa edilen Pony Park, siz Çankayalıları bekliyor. Tay ve midilli cinsi küçük atların bulunduğu parkta çocuklar hem keyifli vakit geçiriyor, hem de binicilik sporunu tanıyorlar.

2 BİN 500 METREKARELİK PARK

Çankaya Parkı içinde, 2500 metrekare alan üzerine kurulan Pony Park’ın 600 metrekarelik kapalı biniş alanı, 100 metrekare ahır ve 90 metrekarelik dershane ve veli bekleme odaları var. Parkın manej (at eğitim alanı) alanı 18x36 metre uzunluğunda...

BİNİCİLİK EĞİTİMLERİ VERİLİYOR

Bir sosyal sorumluluk projesi olarak faaliyet geçen Pony Park’ta engelli olan ve olmayan çocuklara, uzman binicilik eğitmenleri tarafından verilen dersler sayesinde çocukların sorumluluk, özgüven, dayanışma ve hayvan sevgisi duygularının gelişmesi hedefleniyor. Tay ve pony cinsi küçük atların binicilik amaçlı kullanıldığı park, Ankaralılar için de yeni bir eğlence ve eğitim alanı oldu. Açık ve kapalı eğitim alanlarıyla yaz kış ziyarete açık olan Pony Park’ta ferdi eğitimler de veriliyor.

Bu sayfa 159787 kere görüntülendi.
<< Geri Dön