ÇANKAYALI ÇOCUKLARA YAZ KAMPI

Çankaya Belediyesi, Çankaya Evleri’nde eğitim gören çocukları yaz kamplarıyla buluşturmaya devam ediyor. Çcocuklarımız Beypazarı Eğriova Tabiat Parkı’nda doğayla iç içe kamp yapmanın keyfini sürdü. Çocuklar, çeşitli aktivitelerle de eğitim-öğretim döneminin stresini attılar.

Kamp sorumlularının yanı sıra Çankaya Belediyesi eğitmenlerinin eşliğinde doğayı keşfetme imkanı bulan 9-13 yaş arası çocuklar 4 gün süren kamp programı boyunca kanodan olta balıkçılığına, tırmanıştan doğa yürüyüşlerine dağ bisikletinden okçuluğa kadar birçok etkinliğin içerisinde yer aldılar. Güne göl kenarında sabah sporuyla başlayan çocuklar, Çankaya Belediyesi'nin "karne hediyesi" yaz kampının keyfini doyasıya çıkardılar.

Bu sayfa 161787 kere görüntülendi.
<< Geri Dön