Anne-Baba-Çocuk Sağlığı ve Eğitim Hizmetleri

444 06 01

Ziya Gökalp Caddesi No:11 A Blok Kat 5 Kızılay/ANKARA

saglik@cankaya.bel.tr

Anne-Baba-Çocuk Sağlığı ve Eğitim Hizmetleri birimimizde, doğumundan başlayarak gelişim sürecinde eğitim ve sağlık desteğiyle anne ve bebeğin izlenmesine yönelik çalışmalar ile aile içinde yer alan tüm bireylerin koruyucu önleyici sağlık kapsamında ihtiyaç duydukları eğitim çalışmaları yürütülmektedir.

Anne-Baba-Çocuk Sağlığı ve Eğitim Hizmeti Birimi, Hoş Geldin Bebek Uygulaması ile Çankaya İlçesinde yaşayan ve yeni bebeğe sahip olup, herhangi bir sağlık kuruluşundan bebek ve anne için ücretli sağlık danışmanlığı almalarına gerek kalmadan, sağlık çalışanlarımız aracılığıyla ücretsiz sağlık danışmanlığı hizmeti sağlanmakta, gelişim sürecinde bebek ve anne sağlığı ile gerekli bilgiler anneye evinde ziyaretler gerçekleştirilerek ve bir hediye de götürülerek verilmektedir. Bu ziyaretin ardından anne kendisi ya da bebeği için gereksinim duyduğu her an arayabileceği bir sağlık danışmanı ile de tanışmış olmaktadır.

Hoş Geldin Bebek

Çankaya’da doğan bebeklerin ihtiyacı olan giysi ve bakım malzemelerinden oluşan Hoş Geldin Bebek Setini ailelerine armağan ediyoruz. Talepte bulunmak isteyen vatandaşlarımız, Çankaya Halk Sağlığı Merkezine başvurabilirler.

Bu sayfa 255671 kere görüntülendi.
<< Geri Dön