ÇANKAYA BELEDİYESİ YILDIZ HİZMET BİNASI VE BELEDİYE BAHÇESİ

Sancak Mahallesi Turan Güneş Bulvarı 516. Sokak

Sancak Mahallesi’nde 12 bin m²’lik alanda yapımını tamamladığımız Yıldız Hizmet Binası ve Belediye Bahçesi, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla açıldı.

ÇANKAYA EVİ, DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ VE BELEDİYE BAHÇESİ

12 bin metrekare alana inşa edilen Yıldız Hizmet Binası ve Belediye Bahçesi, birçok alanda vatandaşlara hizmet veriyor. yeni hizmet binası bünyeside ağız ve diş sağlığı polikliniği de vatandaşlara hizmet veriyor. İçerisinde 260 metrekarelik kütüphanesi de bulunan Yıldız Hizmet Binasını çevreleyen Belediye Bahçesi de yeşil alanları ve dinlenme noktalarıyla ile aynı zamanda vatandaşların yeni nefes alma bölgesi oldu.

Yıldız Hizmet Binamızın içinde yer alan 700 metrekarelik Yıdız Çankaya Evimizde; iğne oyması, kırkyama, giyim, seramik, çini, mefruşat, gitar, İngilizce, Fransızca, pilates, yoga, Latin dansları , spor, dekoratif ev aksesuarları, cam vitray ve resim kursları verilmektedir.

Bu sayfa 29867 kere görüntülendi.
<< Geri Dön