MOBİL ATIK GETİRME MERKEZİ

Belediyemiz tarafından, Atık Getirme Merkezi Tebliği hükümleri doğrultusunda vatandaşların değerlendirilebilir atıkları getirmesi amacıyla farklı bölgelere 9 adet mobil atık getirme merkezi yerleştirilmiştir.

Mobil Atık Getirme Merkezlerinde kağıt-karton, plastik, cam, metal, pil, elektrikli ve elektronik eşya atıkları ve bitkisel atık yağlar kaynağından ayrı bir şekilde biriktirilmektedir. Mobil atık getirme merkezlerine 7 gün 24 saat atık bırakılabilmektedir.

Mobil Atık Getirme Merkezi Adresleri

1.  100. Yıl Çankaya Evi: İşçi Blokları Mahallesi 1471. Sokak No:24 Çankaya/Ankara

2.  Anıtpark: Bahçelievler Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi No:32 Çankaya/Ankara

3.  Esat Özgürlük Meydanı: Küçükesat Mahallesi Belligün Caddesi Çankaya/Ankara

4. Çankaya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü: Birlik Mahallesi Kahire Caddesi No:3 Çankaya/Ankara

5.  Koru Mahallesi Muhtarlığı: Koru Mahallesi Ihlamur Caddesi No:73 Çankaya/Ankara

6. Turan Güneş Bulvarı Üstgeçit: Turan Güneş Bulvarı Nurçin Sayan İlkokulu Önü (Üstgeçit  Ayağı) Çankaya/Ankara

7. Kızılay: Sakarya Caddesi ile Bayındır-1 Sokak kesişimi Çankaya/Ankara

8. Yaşamkent: Mehmet Rıfat Börekçi Caddesi No:6/A File Market Önü Çankaya/Ankara

9. Anıttepe: Anıt Caddesi Magnet Tıp Merkezi Önü Çankaya/Ankara

Atıkların bırakılabileceği biriktirme noktası adreslerine GERİ KAZANILABİLİR ATIK KONTEYNER YERLERİNİ GÖSTEREN HARİTA Bölümünden ulaşılabilmektedir.