Barınak Yeni Misafirlerine Ev Sahipliği Yapıyor

22 Ekim 2021 Cuma 10:26:00

Çankaya Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, bugünlerde terk edilmiş iki at ve eşeğe ev sahipliği yapıyor.

Çankaya Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi vatandaşların ihbarı üzerine terkedilen iki at ve bir eşeğe kapılarını açtı. Yaralı bir halde Kırkkonaklar Mahallesi'nde bulunan eşek ve Yaşamkent'te bulunan iki at ekipler tarafından güvenli bir şekilde barınağa getirildi. Köpek popülasyonunun yoğun olduğu barınakta özel bir alanda misafir edilen atların sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Çankaya Belediyesi veterinerleri, açık yaraları bulanan eşeğe ise gerekli tedaviyi uygulamaya başladıklarını söylediler.

Zaman zaman ilçe sınırlarında kaçak binek hayvanı ihbarı aldıklarını belirten Çankaya Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi veterinerleri, hayvanların sahibi çıkmadığı durumda en uygun şekilde sahiplendirdiklerini söyledi.