HAYRETTİN KARACA PARKI

Yaşamkent Mahallesi 3239. ile 3226. Sokak Kesişimi

Çankaya Belediyesi, hayatını erozyonla mücadeleye adayan Hayrettin Karaca’nın adını verdiği 7 bin metrekarelik parkı törenle halkın hizmetine sundu.

GELENEK YAŞAMKENT’TE DEVAM EDİYOR

Toplumsal değerlerine sahip çıkmayı sürdüren Çankaya Belediyesi, bu parkta da geleneğine devam etti. Yaşamını doğaya, doğal hayatı korumaya ve özellikle de erozyonla mücadeleye adayarak yıllardır bu konuda toplumu bilgilendiren Hayrettin Karaca’nın adı Yaşamkent 3239. ile 3226. Sokakların kesişiminde hizmete sunulan yeni parkta yaşayacak.

BÖLGENİN YENİ YAŞAM ALANI

Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA)‘nın Onursal Başkanı Hayrettin Karaca’nın adını yeni nesillere aktaracak park, 7 bin metrekare alanıyla bölgenin yeni yaşam alanı olacak. 5 bin metrekaresi yeşil alan olan park, koşu yolu, fitness alanı, çocuk oyun alanı, süs havuzu ve kamelyaları ile bölge halkına hizmet vermeye başladı.

Bu sayfa 58209 kere görüntülendi.
<< Geri Dön