ZÜLFÜ LİVANELİ KÜLTÜR MERKEZİ - NAZIM HİKMET VE ZÜLFÜ LİVANELİ ANITI

Yıldızevler Mahallesi Şehit Mustafa Doğan Caddesi No:59

Çankaya Belediyesi yatırımlarına aralıksız devam ederken prestij projelerini de bir bir vatandaşın hizmetine sunuyor. Kültür merkezinden parklara kreşlerden Çankaya Evlerine kadar birçok alanda yatırımlara imza atan Çankaya Belediyesi, Zülfü Livaneli Kültür Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

YENİ BİR SANAT OKULU OLACAK

Ankara’nın kültür sanat hayatına katkı sunacak ve Yıldızevler Mahallesi’nde bin 100 metrekare alan üzerinde inşa edilen Çankaya’nın prestij  projelerinden Zülfü Livaneli Kültür Merkezi; müzik, edebiyat, sinema, bale ve dans atölyeleri ile tam bir sanat okulu olarak hizmet verecek. Merkezde, iki de sergi salonu yer alacak.

NAZIM HİKMET VE ZÜLFÜ LİVANELİ ANITI

Çankaya Belediyesi Zülfü Livaneli Kültür Merkezi'nde Nazım Hikmet’in 116. Yaş günü nedeniyle anma etkinliği düzenlendi.

Etkinliğin ardından Heykeltıraş Murat Daşkın tarafından yapılarak Kültür Merkezi bahçesine yerleştirilen Nazım Hikmet ve Zülfü Livaneli Anıtı düzenlenen bir törenle açıldı.

Bu sayfa 96944 kere görüntülendi.
<< Geri Dön