BAŞKAN

1993 yılında Ankara'da doğdu. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 2015 yılında mezun oldu.

Üniversite yıllarında Cumhuriyet Halk Partisi'ne üye olan Hüseyin Can Güner, Ankara İl Gençlik Kolları üniversite komisyonu, Sosyal Demokrat Öğrenciler örgütlenmesi ve CHP Çankaya İlçe Gençlik Kolu’nda çalışmalar yürüttü. 2013-2014 yıllarında Etimesgut Gençlik Kolu Başkanlığı, 2018-2020 yılları arasında Hukuk ve İnsan Haklarından Sorumlu Çankaya İlçe Başkan Yardımcılığı görevlerini üstlendi. 2014-2016 yılları arasında Genel Merkez Yerel Yönetimler Komisyonu’nda, 2020-2023 yılları arasında CHP’yi temsilen seçim kurullarında görev aldı. Bu sırada aktif olarak Avukatlık mesleğini yapmaya devam etti.

Mayıs 2023 Genel Seçimleri’nde CHP Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayı olan Hüseyin Can Güner, 38. CHP Olağan Kurultayı’nda Parti Meclisi Üyeliğine seçildi.

Kuruluşunda aktif rol aldığı Sosyal Demokrat Kamu İşverenleri Sendikası’nda (SODEMSEN) 2020-2023 yılları arasında Hukuk Müşavirliği görevini yürüten Hüseyin Can Güner, İkinci Yüzyıl Dergisi Yayın Kurulu ve Sosyal Demokrat Avukatlar Derneği üyesidir.

Özel Kalem Müdürlüğü

Teftiş Kurulu Müdürlüğü

İç Denetim Birim Başkanlığı

Bu sayfa 819822 kere görüntülendi.
<< Geri Dön