İNDİRİMLİ YABANCI DİL EĞİTİMİ PROJESİ

Çankaya Belediyesi, yeni bir sosyal projeyi daha hayata geçirdi. Gençlerin yabancı dil öğrenmesini destekleme kararı alan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, 10 yabancı dil okulu ile indirim protokolü imzaladı. Projeden devlet üniversitelerinden mezun olan ya da öğrenci olan Çankayalı gençler yararlanıyor.

OKUL BAŞARISI ÖLÇÜT

12 farklı dil okulu ile gerçekleşen projeye katılım için gençlerin 18-30 yaş aralığında olması gerekiyor. Projeden devlet üniversitelerinden mezun olan ya da öğrenci olan Çankayalılar yararlanabilir. Başvuru için Çankaya’da ikamet ettiğini gösterir belge, öğrenciler ve mezun olanlar için not ortalamasını gösterir belge istenecek. Üniversiteyi bu yıl kazanan öğrencilerden de sınav sonuç belgesi istenecek. Başvurularda 4’lük sistemde 2.30 ve üzeri ile 100’lük sistemde 65 ve üzeri not ortalaması dikkate alınacak. Başvurular, Çankaya Halk Sağlığı Merkezi Mithatpaşa Caddesi No:52 Kat 4’de yapılabilir.

12 DİL OKULU İLE İŞBİRLİĞİ

Çankaya Belediyesinin gençlere yönelik projelerinden biri olan yabancı dil eğitimini sağlayacak ve farklı oranlarda indirim uygulanacak dil okulları ise şöyle: Karacan Akademi, Active English, London Bridge Dil Okulları, Ankara Amerikan Kültür Dil Okulları, Birleşik Krallık İngiliz Kültür Dil Okulları, English Time, Özel Bahçelievler Türk Amerikan Derneği Yabancı Dil Kursu, Özel Etimesgut Türk Amerikan Derneği Yabancı Dil Kursu, Kavaklıdere Çankaya Türk Amerikan Derneği Dil Okulu, Prestige English Yabancı Dil Kursu, Özel Suat Gürcan-Rıdvan Gürbüz Yabancı Dil Kursu (English Exam Center), Özel Dört Beceri Yabancı Dil Kursu.

Protokol Yapılan Yabancı Dil Okulları ve İndirim Oranları için Tıklayınız