ÇOCUKLARLA YAZ FESTİVALİ

Çankayalı çocuklar eğlenceye doydu...

Çankaya Belediyesi gündüz bakım evlerinde okul öncesi eğitimi alan bin 400 çocuk, Ahlatlıbel Spor ve Sosyal Dinlenme Tesisleri’nde düzenlenen festivalde, hem mezuniyet heyecanı hem de yaz şenliği coşkusu yaşadılar. Aileleriyle birlikte oyun ve müzikle dolu bir gün geçiren çocuklardan 250 ise mezuniyet sevinci yaşadı. Küçük mezunlara diplomalarını Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen çocukların ellerini tek tek öperek verdi.

“Çocuklarla Yaz Festivali” kapsamında kurulan oyun parkurlarında doyasıya eğlenen minikler, masal köyünde bol kahkahalı anlar yaşadılar. Caillou konseri, sihirbaz gösterisi, kukla arabası ve yarışmalarla keyifli bir gün geçiren çocuklar, balon şovu ve Viking orkestrası ile coşku yaşadılar.

İlçe genelinde 11 gündüz bakımevinde okul öncesi eğitim veren Çankaya Belediyesi, bu alanda Türkiye’nin en geniş kapsamlı hizmetini sunan yerel yönetim unvanına sahip.

Bu sayfa 196020 kere görüntülendi.
<< Geri Dön