DOĞAYA DOKUN

Doğaya Dokun

Çankaya Belediyesi Toplumsal Dayanışma Merkezi (TODAM) bünyesindeki çocuklar “Doğaya Dokunuyorum” projesiyle doğayla kucaklaşıyor. Her yıl 3 hafta süren projeye 300 çocuk katılıyorhem eğleniyor hem öğreniyorlar.

Çankaya Belediyesi’nin 350 çocuğu doğayla buluşturduğu “Doğaya Dokunuyorum” etkinliklerinde çalışmalar; aralarında TEMA Vakfı, Arama Kurtarma Derneği (AKUT), Türkiye İzcilik Federasyonu, Delta Bisiklet ve Bisikletliler Derneği’nin de bulunduğu pek çok kurumla birlikte yürütüyor.

Proje kapsamında ekosistem konusunda eğitim alıp fotoğraf çekimi, resim, el becerileri gibi faaliyetlerde de bulunan 9-12 yaş arası 300 çocuktan oluşan “Doğaya Dokunuyorum” projesinin sonunda, çocukların eğitim boyunca yaptıkları çalışmalar sergiliyor.

Bu sayfa 184245 kere görüntülendi.
<< Geri Dön