ÇED VE PTD İLE İLGİLİ YAPILAN FAALİYETLER

ÇED (ÇEVRESEL ETKİ DEĞERLENDİRMESİ) VE PTD (PROJE TANITIM DOSYASI) İLE İLGİLİ YAPILAN FAALİYETLER

İlçemiz sınırları içerisinde yapılmakta olan bazı projelerin ÇED Yönetmeliği kapsamında değerlendirmeye tabi tutulma zorunluluğu kapsamında Ankara Valiliği İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü (ÇED ve Planlama Şube Müdürlüğü) ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca gönderilen Proje Tanıtım Dosyalarının 2872 Sayılı Çevre Kanunu ve bu kanuna istinaden yürürlüğe giren ilgili yönetmeliklere uyulması,  Mer’i mevzuat uyarınca ilgili kurum/kuruluşlardan gerekli izin alınması ÇED Yönetmeliği’nin 18. maddesi gereğince alınan izin ve ruhsat ile yatırımın başlangıç, inşaat, işletme ve işletme sonrası dönemlerine ilişkin raporların hazırlanması müdürlüğümüzce yürütülmektedir.

Çevresel Etki Değerlendirilmesi Yönetmeliği için aşağıdaki linki tıklayınız.

Tel: 0 312 458 89 000 / 0313   E-posta: cevre@cankaya.bel.tr

Bu sayfa 172585 kere görüntülendi.
<< Geri Dön