DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

Çankaya Belediyesi Hizmet Binası Ziya Gökalp Cad. No:11 B Blok Kat:7 Kızılay

Görev Tanımı ve Faaliyet Alanı

Başkanlık merkez binalarının temizlik, ısıtma, aydınlatma, güvenlik, su, elektrik gibi hizmetlerinin sağlanması; personele öğlen yemeği hazırlanması, sunulması ve dış birimlere dağıtılması; mevcut resmi araç otoparkımızla belediyemiz birimlerine hizmet amaçlı araç desteği sağlanması; kamu yararına olan dernek, vakıf vb. otobüs ve minibüs desteği sunmak; binalarımızda meydana gelen su, elektrik, telefon arızalarının giderilmesi; personelimize iş ocaklarımız vasıtasıyla çay, berber, kuaför, lostra gibi hizmetlerin sunulması; belediyemize iş ve ziyaret amaçlı gelen vatandaşlarımızı giriş kapılarında karşılama ve yönlendirme hizmetlerini sunar.

Yetki ve Sorumluluklar

• Personele öğlen yemeği hazırlanması, sunulması ve dış birimlere dağıtılması,
  • Binalarımızda meydana gelen su, elektrik, telefon arızalarının giderilmesi,
  • Personelimize iş ocaklarımız vasıtasıyla çay, berber, kuaför, lostra gibi hizmetlerin sunulması,
  • Belediyemize iş ve ziyaret amaçlı gelen vatandaşlarımızı giriş kapılarında karşılama ve yönlendirme hizmeti.

Destek Hizmetleri Müdürlüğü Yönetim Şeması

Destek Hizmetleri Müdürlüğü Hizmet Standartları Tablosu

Destek Hizmetleri Müdürlüğü Çalışma Esasları Hakkında Yönetmelik

Bu sayfa 499518 kere görüntülendi.
<< Geri Dön