SİNAN ÇİNAR

1980 yılında Antakya'da doğdu. Ortaokulu Cebeci Ortaokulu'nda, liseyi Ankara Lisesi'nde tamamladı. 2004 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü'nden mezun oldu. Halihazırda Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir Bölge Planlama bölümünde yüksek lisans eğitimine devam etmektedir.

Bir süre Maliye Bakanlığı'nda vergi denetmeni olarak görev aldıktan sonra 2010 yılında Çankaya Belediyesi Teftiş Kurulu Müdürlüğü'nde müfettiş olarak göreve başladı. Çankaya Belediyesi'nde Yazı İşleri Müdürlüğü görevini üstlendi.

Belediye iş ve işlemleri ile ilgili olarak hakemli dergilerde yayımlanmış makaleleri bulunmakla birlikte Belediyelerde Yıkım Hukuku ve Belediyelerde Taşınmaz Yönetimi ve Karşılaşılan Sorunlar adında yayımlanan iki kitabı mevcuttur.

Bu sayfa 26069 kere görüntülendi.
<< Geri Dön