Taşdelen’den Alper Çiftine Ziyaret

16 Mart 2019 Cumartesi 12:00:32

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Murat-Fatma Alper çiftinin Öveçlerde bulunan evine konuk oldu.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Murat-Fatma Alper çiftinin evine konuk oldu. Öveçlerde bulunan çiftin evini CHP Çankaya İlçe Başkanı Fahri Yıldırım ile birlikte ziyaret etti. Çiftin komşularının da geldiği buluşmada çay içip koyu bir sohbete giren Taşdelen, keyifli bir zaman geçirdi.

Ülke gündeminden Çankaya’da yeni dönemde yapacaklarına kadar birçok konuda görüşlerini paylaşan Taşdelen’e ev halkı yerel seçimlerde başarılar diledi. Çankaya Evlerinden kültür gezilerine tesislerden sosyal yardımlara kadar başkanın yapmış olduğu hizmetlerden övgüyle söz eden Alper çiftinin komşuları bu hizmetlerin artarak devam etmesi temennisinde bulundular.

Alper çiftinin kendisini evlerine misafir etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Alper çifti ve komşularıyla hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.