"Doğanın ve Hayatın İçinden Resimler" Zülfü Livaneli Kültür Merkezi'nde

12 Mart 2019 Salı 11:49:06

Usta ressamlar Şükran ve Hasan Pekmezci'nin 50. sanat yıllarını kutladıkları "Doğanın ve Hayatın İçinden Resimler" sergisi, Çankaya Belediyesi Zülfü Livaneli Kültür Merkezi'nde sanatseverlerle buluştu.

"Hocaların hocası" olarak adlandırılan sanatçılar Şükran ve Hasan Pekmezci'nin 50. sanat yıllarını kutladıkları "Doğanın ve Hayatın İçinden Resimler" sergisi, Çankaya Belediyesi Zülfü Livaneli Kültür Merkezi'nde sanatseverlerle buluştu. Büyük boyutlu baskı ve yağlı boya teknikleriyle doğanın ve hayatın içinden insan manzaralarının yer aldığı sergi, 28 Mart tarihine kadar açık kalacak.

Pekmezcilerin birbirinden değerli onlarca eserine yer verilen sergi, 23 Mart'ta "Sanat ve Logoterapi" konferansı ile devam edecek.

Bu haber 510 kere okundu.