Sevgiliye El Emeği Ürünler

08 Şubat 2019 Cuma 13:18:58

Kadınların sosyal yaşama ve istihdama eşit katılımını sağlayan çalışmaları nedeniyle “Mor Bayrak” sahibi olan Çankaya Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü öncesinde de kadınlara stant sağlıyor.

Sevgilisi için el emeği hediye almak isteyenler, 09-15 Şubat tarihleri arasında Taurus Alışveriş Merkezi’nde kurulan stantları ziyaret edebilecek.

Kadınların sosyal hayata ve istihdama eşit katılımını sağlayıcı hizmetleri dolayısıyla “Mor Bayrak” sahibi olan Çankaya Belediyesi, kadınların el emeği ürünlerine pazar oluşturmaya devam ediyor. İlk olarak alışveriş merkezlerinde kurulan stantlarla kadınların ürettiklerini alıcısıyla buluşturan ardından pazar yerlerinde “ev” emeği göz nuru stantlar açan Çankaya Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü öncesinde de kadınlara stant sağlıyor.

09-15 Şubat tarihleri arasında, Çankayalı kadınların ürettiği ahşap eşyalardan, çantaya; keçe işlerinden örgüye kadar pek çok ürün Taurus Alışveriş Merkezi’nde alıcısıyla buluşacak. Stantlarda, Çankaya Belediyesi Kadın Sığınmaevi’nde kalan kadınların ürünleri de yer alacak.

“EMEK GÖRÜNÜR KILINMALI”

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, kadınların istihdama eşit katılımı için aralıksız çalıştıklarını belirterek, “Kadınların üretimde bulunmasına da ürünlerin alıcısına ulaşmasına da destek oluyoruz. Kadınların emeğinin görünür kılınması kadar maddi karşılığını bulması da önemli” dedi.

 

Bu haber 1593 kere okundu.