Çocuk Kulüpleri İkinci Döneme Hazır

07 Şubat 2019 Perşembe 13:13:11

Eğitimin her alanında varlığını hissettiren Çankaya Belediyesi, Çocuk Kulüplerinde ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen ders etkinlikleri ile çocuklara eğitim süreçlerinde destek oluyor. 850 çocuğun faydalandığı Çocuk Kulüpleri ikinci dönem eğitim yılında da tam kapasite hizmet verecek.

Okul eğitimi sonrası Türkçe, İngilizce, matematik ve fen derslerine takviye niteliğindeki dersler Bademlidere, Cebeci, Sokullu, Mürsel Uluç ve Karapınar Çankaya Evlerinde veriliyor. Dezavantajlı bölgelerdeki çocuklara yönelik Çocuk Kulüpleri programı en yoğun Bademlidere Çankaya Evi’nde gerçekleştiriliyor. Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri saat 15.00’den sonra adeta okula dönüşen Bademlidere Çankaya Evi eğitim kalitesiyle de velilerin ve çocukların tercih ettiği bir adres oluyor. Bademlidere Çankaya Evi Çocuk Kulübü 350 çocuğa eğitim veriyor.

Program kapsamında çocuklar eğitmenlerle birlikte ödevlerini tamamlama, test çözme gibi çalışmalarda bulunuyor. Çankaya Evlerindeki eğitimler şu şekilde gerçekleşiyor: Bademlidere Pazartesi-Salı-Çarşamba-Perşembe, Karapınar Salı-Perşembe, Cebeci Cumartesi-Pazar, Mürsel Uluç Cumartesi, Sokullu ise Pazar günleri.