Çankaya İlk Yarıyı 8-1’le Lider Kapattı

12 Eylül 2018 Çarşamba 13:07:29

Türkcell Sesi Görenler B1 Futbol Deplasmanlı Süper 1. Lig’in kuruluşundan bu güne şampiyonluğu kimseye bırakmayan Çankaya GESK, 6. sezonun ilk yarısını da birinci kapattı.

Çankaya Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü, Türkcell Sesi Görenler B1 Futbol Deplasmanlı Süper 1. Lig’de Anadolu Görme Engelliler Spor Kulübü’nü 8-1’lik skorla geçerek yoluna kayıpsız devam ediyor.

Çankaya Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü (Çankaya GESK) başarılarına tam gaz devam ediyor.

Çankaya GESK, Türkcell Sesi Görenler B1 (Hiç görmeyenler) Futbol Deplasmanlı Süper 1. Lig’de son maçını Anadolu Görme Engelliler Spor Kulübü ile yaptı. Rakibine deplasmanda konuk olan Çankaya, bir gol yediği maçta rakip filelerini sekiz kez havalandırdı. Maçta 3 gol atarak hat trick yapan Kahraman Gurbetoğlu maçın en golcü oyuncusu oldu.

7 MAÇTA 21 PUAN

8-1’lik galibiyetin ardından ligin ilk yarısını kapatan Çankaya GESK, 7 maçta aldığı 7 galibiyetle 21 puan toplayarak ilk yarıyı namağlup lider olarak kapattı.

İkinci yarının ilk maçında Kayseri Görme Engelliler Spor Kulübü’nü evinde misafir edecek olan Çankaya GESK, hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

Bu haber 195 kere okundu.