Galeri Çankaya Sezonu “Afsad”la Açtı

10 Eylül 2018 Pazartesi 11:16:56

Çankaya Belediyesi Galeri Çankaya yeni sezonu “AFSAD Atölyeler Sergisi” ile açtı. Sezonun ilk sergisine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 

Ankara’da kültür ve sanatın ilk adresi olan Çankaya Belediyesine bağlı sanat merkezleri yeni sezonu birer birer açıyor. Eylül ayının gelmesi ile birlikte Kızılay’da Çankaya Belediyesi Hizmet Binası’nda bulunan Galeri Çankaya sezonun ilk sergisine ev sahipliği yapmaya başladı.

Galeri Çankaya kapılarını bu yılın ilk sergisi “AFSAD Atölyeler Sergisi” ile açtı. Ankara Fotoğraf Sanatçıları Derneği (AFSAD)’ın fotoğrafın belli bir dalında uzmanlaşmış üyelerinin önderliğinde açtığı sergi, katılımcılarına arzu ettikleri konularda çalışma ve fotoğraf üretme olanağı sağlıyor.

SERGİ 28 EYLÜL’E KADAR AÇIK KALACAK

Ankaralı sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdikleri sergide, portre fotoğrafçılığı, uzun pozlama ve soyutlama, doğa fotoğrafçılığı, sokak fotoğrafçılığı, temadan portfolyoya çağdaş fotoğraf, belgesel fotoğraf, kişisel dışavurum ve yaratıcı stüdyo fotoğrafçılığı gibi başlıklarda çekilmiş fotoğraflar yer alıyor.

AFSAD Atölyeler Sergisi Çankaya Belediyesi Galeri Çankaya’da 28 Eylül’e kadar görülebilecek.  

Bu haber 884 kere okundu.