Taşdelen İftarda Çerkeslerle Buluştu

05 Haziran 2018 Salı 13:21:58

Ramazan sofralarında vatandaşlar ve sivil toplum örgütleriyle bir araya gelen Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, son olarak Yaşamkent’te Çerkeslerle buluştu.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan sofralarında vatandaşlar ve sivil toplum örgütleriyle buluşuyor. Taşdelen, son olarak Yaşamkent’te Çankaya Belediyesi Maykop Parkı içinde yer alan tesislerde kurulan iftar sofrasında Çerkesleri ağırladı.

Taşdelen, Çerkes Derneği Başkanı Demir Kızılkaya ve Kafkas Dernekleri Federasyonu Başkanı Yaşar Aslankaya’nın da yer aldığı iftarda, daha güzel ve aydınlık günlerde de birlikte olmak dileğinde bulundu.

Başkan Alper Taşdelen’in, kendilerine her konuda destek verdiğini belirten Çerkes Derneği Başkanı Kızılkaya ise, “Bir Çerkes dostu olan Başkanımız Taşdelen’e iftar yemeği buluşması için ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi. Ramazan ayının barış ve dayanışmaya vesile olmasını dileyen Kafkas Dernekleri Federasyonu Başkanı Aslankaya da Taşdelen’e kendilerini yalnız bırakmadığı için teşekkür etti.

5 FARKLI BÖLGEDE İFTAR ÇADIRI

Alper Taşdelen'in göreve geldiği 2014 yılından bu yana her Ramazan ayında ilçenin farklı bölgelerine 5 ayrı iftar çadırı kuran Çankaya Belediyesi, geleneğini bu yıl da sürdürüyor. Cebeci, Türközü, Esat, Öveçler ve Cevizlidere bölgelerine kurulan iftar çadırlarında bu güne kadar 585 bin vatandaşı buluşturan Çankaya Belediyesi, iftar çadırlarında bu yıl da 200 bine yakın vatandaşı ağırlayacak.

 

Bu haber 429 kere okundu.