Dünya Kupası 2018 Çankaya’da

09 Mayıs 2018 Çarşamba 11:37:14

İlçe sınırları içerisinde büyükelçiliklere ve yabancı temsilciliklere ev sahipliği yapan Çankaya Belediyesi, “Mini World Cup 18”e de ev sahipliği yapacak. Avrupa Günü kutlamaları kapsamında, 12 Mayıs’ta Çankaya Belediyesi Şenol Güneş Tesisi’nde gerçekleşecek Kupa’da ABD’den Güney Afrika’ya 14 takım mücadele verecek. 

Sınırlarında Başkent Ankara’daki büyükelçiliklere ve yabancı temsilciliklere ev sahipliği yapan Çankaya Belediyesi, Avrupa Günü kutlamaları kapsamında düzenlenecek Mini World Cup 18’e de ev sahipliği yapacak. 12 Mayıs Cumartesi günü 10.00-19.00 saatleri arasında gerçekleşecek “Mini World Cup 18” karşılaşmaları, Çankaya Belediyesi Şenol Güneş Tesisi’nde oynanacak.

14 TAKIM YARIŞACAK

Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Rusya, İngiltere, Almanya, Fransa, İtalya, Nordic ülkeleri, Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği, Latin Amerika, Güney Afrika, Arap Ülkeleri Ailesi, Birleşmiş Milletler Ailesi ve Türkiye’den oluşacak 14 takım, saat 10.00 itibariyle başlayacak gün boyu mücadele verecek. 20 dakikalık sürelerde oynanacak karşılaşmalarda her bir takım 8 oyuncudan oluşacak. Karşılaşma sonunda takımlar berabere kaldığı takdirde 5 dakika uzatma oynanacak. Bu sürede de galibiyet çıkmazsa penaltılarla galip takım belirlenecek. Final maçı ise saat 18.30’da oynanacak.

SOSYAL FAYDA İÇİN LÖSEV’E BAĞIŞ

LÖSEV’e katkı sunma amacı da taşıyan “Mini World Cup 18” etkinlikleri kapsamında alanda yiyecek ve içecek stantları hizmet verecek. Her bir takımın katılmak için 500 TL vermekle yükümlü olduğu ve gün boyu yiyecek içecek satışı yapılabilecek Mini Dünya Kupası 2018’den elde edilecek tüm gelirler LÖSEV’e bağışlanacak.  

Bu haber 935 kere okundu.