Avrupa Günü Kutlaması İsmet İnönü Parkı’nda

08 Mayıs 2018 Salı 10:53:05

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesinde 2010 yılından bu yana faaliyet gösteren Ankara AB Bilgi Merkezi ile Çankaya Belediyesi işbirliğinde kutlanacak Avrupa Günü, 11 Mayıs’ta İsmet İnönü Parkı’nda gerçekleşecek.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde 2010 yılından bu yana faaliyet gösteren Ankara AB Bilgi Merkezi ile Çankaya Belediyesi işbirliğinde kutlanacak Avrupa Günü, 11 Mayıs’ta İsmet İnönü Parkı’nda gerçekleşecek.

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu projesi olan ve 2010 yılından bu yana TOBB bünyesinde faaliyet gösteren Ankara AB Bilgi Merkezi, AB konusunda bilgilendirme, halka doğru ve düzenli bilgi akışı sağlama amacıyla sivil toplum kuruluşları, kamu kurumları, üniversiteler ve belediyeler ile birçok kurum ve kuruluşla işbirliği yapıyor.

Bu yıl, Çankaya Belediyesi’nin yakın zamanda hizmete açtığı İsmet İnönü Parkı’nda düzenlenecek Avrupa Günü 11 Mayıs Cuma akşamı saat 19.00-23.00 arasında halka açık ve ücretsiz olarak yapılacak. “Avrupa Birliği ile Batıdan Doğuya Müzik Yolculuğu” sloganıyla düzenlenecek etkinlikte Hasan Murat Bayrak da konser verecek. 

 

Bu haber 682 kere okundu.