Çankaya Çalışanlarına Ödül

09 Kasım 2017 Perşembe 11:31:17

Çankaya Belediyesinin çalışanlarının iş motivasyonunu artırmak için uygulamaya koyduğu  “Ayın Personeli” seçimi tamamlandı. Ayın personeli seçilen çalışanlar sertifikalarını Başkan Alper Taşdelen'in elinden aldılar.

Uygulama, her ay farklı müdürlüklerde çalışan personelin ödüllendirilmesini öngörüyor.

Çankaya Belediyesi, çalışanlarının emeklerini gözetmeyi sürdürüyor. Çalışanların motivasyonunu artırmak amacıyla başlatılan “Ayın Personeli” töreninde konuşan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Her bir çalışanımızın ayrı ayrı emeği var. Herkes üzerine düşeni yapıyor elbette. Biz de çalışma arkadaşlarımıza ‘emeklerinizin farkındayız’ mesajını vermek için böyle bir uygulamayı hayata geçirdik. Bugüne kadar birlikte güzel işler ürettik. Vatandaşlarımızdan bunun karşılığını görüyoruz. Önümüzde hep birlikte çalışacağımız yeni projelerimiz var. Çok çalışmaya devam edeceğiz. Emeklerinizden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ayın Personeli töreninde, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler, Kültür ve Sosyal İşler, Yazı İşleri, Temizlik İşleri, Zabıta, Emlak ve İstimlak, İnsan Kaynakları ve Eğitim ile Yapı Kontrol Müdürlükleri çalışanlarından oluşan 8 personel teşekkür belgesi aldı.  

Bu haber 2151 kere okundu.