Başkentin 94. Yılı 'Ankara Türküleri'yle Kutlandı

14 Ekim 2017 Cumartesi 12:40:09

Çankaya Belediyesi, Ankara’nın Başkent Oluşu’nun 94. Yıldönümünü Emel Taşçıoğlu’nun konseri ile kutladı. Ankara türkülerini seslendiren sanatçı, dakikalarca ayakta alkışlandı.

Çankaya Belediyesi, Ankara’nın Başkent Oluşu’nun 94. Yıldönümünü Türk Halk Müziği Sanatçısı Emel Taşçıoğlu’nun konseri ile kutladı. Ankaralı sanatçı Taşçıoğlu, 94. yıl kutlamalarında Ankaralılarla birlikte olmaktan onur duyduğunu söyledi.

Taşçıoğlu, Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde verdiği konserde, Ankara türkülerini seslendirdi. Taşçıoğlu'na, zaman zaman konuklar arasında yer alan Türk Halk Müziği Sanatçısı Gülşen Kutlu da eşlik etti.

Çankaya Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülsün Bor Güner'in de izlediği konser, büyük beğeni topladı. İzleyiciler, Taşçıoğlu’nu dakikalarca ayakta alkışladı.