Alper Taşdelen’in Kurban Bayramı Mesajı

31 Ağustos 2017 Perşembe 12:06:12

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutlayan bir mesaj yayımladı.

Toplumların sahip oldukları en önemli değerlerin yardımlaşma, dayanışma ve eşitlik duyguları olduğuna vurgu yapan Alper Taşdelen, tüm dünyada barışın ve huzurun egemen olduğu, ayrışma olmadan insani değerlerin öne çıktığı günler yaşanması umudunu belirttiği mesajında şöyle dedi:

“Bayramlar, toplumumuzun manevi zenginlikleridir. Yardımlaşma, dayanışma, eşitlik ve kardeşlik duygularının en yoğun yaşandığı günlerdir.Kurban Bayramı’nın bütün yurttaşlarımıza, İslam âlemine ve insanlığa öncelikle sevgi, saygı, hoşgörü ve barış getirmesini diliyorum. Bu uğurda edilen duaların, kesilen kurbanların kabulünü niyaz ediyorum.

Bu ülkeyi kuran ve insanlarımızın özgürce ibadetini yapmalarını sağlayan Büyük Atatürk’e ve Kurtuluş Savaşımızın bütün kahramanlarına bir kez daha saygı, şükran ve minnetimi sunuyorum. Onların sayesinde, bağımsız ve özgür bir ülke olduk. Şimdi ise bize düşen bu ülkeyi sonsuza kadar bağımsız ve özgür yaşatmaktır.

Kurban Bayramı’nın hayırlara vesile olmasını diliyor, bütün yurttaşlarıma sağlık, huzur, esenlik ve mutluluk diliyorum”.
 

Bu haber 1210 kere okundu.