Çankaya Parklarında Sonbahar Güzelliği

24 Ekim 2016 Pazartesi 12:00:09

Çankaya Belediyesi parkları bir yandan revizyon çalışmalarıyla yenilenirken bir yandan da yediden yetmişe sonbaharın tadını çıkarmaya gelen vatandaşlarla dolup taşıyor.

Çankaya Belediyesi birbiri ardına yaptığı açılışlarla yeni parkları ilçeye kazandırırken revizyon çalışmaları başlattığı parkları Çankaya’ya yakışır hale getirmeye devam ediyor. Program dahilinde eksiklikleri tespit edilen parklarda kapsamlı çalışmalarını sürdüren ekipler, yürüyüş yollarından aydınlatma sistemine bitkisel düzenlemelerden çocuk oyun alanlarına kadar birçok alanda eksiklikleri gideriyor.

Revize edilen ve yenilenen parkların yanı sıra açılışı yapılan parkları vatandaşların hizmetine sunan Çankaya Belediyesi, Nisan ayında başladığı çalışmalarını 35 mahallede 50’nin üzerinde parkta sürdürüyor.

İKİ KUŞAK BİR ARADA ADİLOŞ TEYZE’NİN YANINDA

Kış ayı gelmeden sonbaharın tadını çıkarmak isteyen Çankayalılar, mahallelerinde bulunan parkların keyfini sürmeye devam ediyor. Yenileme çalışmaları yapılan Adile Naşit ve Ressamlar Parkı da sonbaharın keyfini doyasıya çıkarmak isteyen iki kuşak Çankayalıyı bir araya getiriyor. 

Bu haber 913 kere okundu.