“Bizimle Dans Edebilirsiniz”

18 Ağustos 2016 Perşembe 11:26:38

Yeni dönem kayıtlarına başlayan Çankaya Belediyesi Eşli Danslar Spor Kulübü’nden tüm Çankayalılara davet var. Düğün dansından zumbaya kadar geniş bir yelpazede eğitim veren kulüp antrenörleri, “Yetenekli olmanız gerekmiyor. İsterseniz, bizimle dans edebilirsiniz” diyor.

Çankaya Belediyesi Eşli Danslar Spor Kulübü’nde (ÇABED) yeni dönem kayıtları başladı. 7’den 70’e herkesin yararlanabileceği kulüpte, eşli danslardan salsa, bachata ve tangonun yanı sıra bireysel olarak spor yapmak isteyenler de zumba, pilates ve yoga gibi derslere katılabiliyor.

Her biri kendi alanında profesyonel olan eğitmenler, insanların genellikle istedikleri halde, yetenekli olmadıklarını düşünerek dans derslerine katılmadığını belirterek, “Yetenekli olmak değil, derslere düzenli katılmak ve antrenman yapmak önemli. İsterseniz, bizimle dans edebilirsiniz” diyor.

DÜĞÜN DANSINDAN ÇOCUK DERSLERİNE

Evlenecek çiftlerin düğünleri için özel koreografiler oluşturan eğitmenler, “Düğün Dansı” dersinin yanı sıra çocuklar için de “Hobi Dans” sınıfları oluşturuyor.

Çankaya Belediyesi’nin Maltepe Yerleşkesi’nde bulunan ÇABED kayıtlarına ilişkin ayrıntılı bilgi 229 46 91 numaralı telefondan alınabiliyor. 

Bu haber 2255 kere okundu.