Okullarda Tadilat Sürüyor

17 Ağustos 2016 Çarşamba 10:52:12

Çankaya Belediyesi, okullardaki tadilatları yeni eğitim öğretim dönemi öncesi hızla sürdürüyor. 2015 yazında 70 okulda kapsamlı tadilat ve yenileme çalışması yürüten belediye, sayıyı bu yaz 80’e çıkarıyor.

Eğitime verdiği desteklerle örnek teşkil eden Çankaya Belediyesi, 2016-2017 eğitim öğretim yılı öncesi, okullarda başlattığı kapsamlı tadilat ve yenileme çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Geçen yıl okulların kapanmasının ardından ilçe genelinde yaz boyunca 70 okulda kapsamlı tadilat, tamirat ve yenileme çalışması yapan Çankaya Belediyesi, sayıyı bu yaz 80’e çıkarıyor.

Anaokullarından liselere kadar tadilat ihtiyacı duyan her kademede eğitim kurumunda çalışmalar yürüten Çankaya Belediyesi, okulların dış cephesini yenilemekten yalıtımına, okul bahçesi düzenlemekten sporda kullanılan araçları yenilemeye kadar çeşitli alanlarda çalışıyor.

İç mekan yenilemelerinde ise sınıfların ve koridorların zeminleri kaymayan ve yangına dayanıklı andezit taşlarla kaplayan, pencere ve kapıların yanı sıra ıslak zeminleri değiştiren belediye, öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılına daha temiz, ferah ve sağlıklı ortamlarda başlamasını sağlıyor. 

Bu haber 593 kere okundu.