Aydos'tan Taşdelen'e Ziyaret

22 Temmuz 2016 Cuma 09:55:31

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Aydos Dernekler Federasyonu Başkanı Dr. Zafer Kahyaoğlu ile üye derneklerin temsilcilerini makamında ağırladı.

Taşdelen: "Birbirimize omuz vermek görevimiz."

Sivil toplum kuruluşlarıyla sık sık bir araya gelerek sorunlara çözüm üreten ve birlikte çalışmalar yürüten Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Aydos Dernekler Federasyonu yetkililerini makamında ağırladı.

Çubuk, Şabanözü, Kalecik ve Sulakyurt bölgelerinden 40 civarında köy derneğini bünyesinde barındıran Federasyon’un Başkanı Dr. Zafer Kahyaoğlu, yöre insanının sesi olmaya çalıştıklarını belirtti. Çok sayıda üyesinin Çankaya’da yaşadığını, üyeleri arasında mümkün olduğunca yardımlaşmayı ve dayanışmayı sağladıklarını söyleyen Kahyaoğlu, Çankaya Belediyesi’yle ortak çalışmalar yapılabileceğini ifade etti. 

“KAPIMIZ DA, YÜREĞİMİZ DE AÇIK”

“Dostları ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum” diyen Taşdelen, “Sivil toplum kuruluşlarına bizim kapımız da, yüreğimiz de her zaman açık. Ülkemizin içinde olduğu bu zorlu koşullarda birbirimize omuz vermek, birlik ve bütünlüğümüz için hepimizin görevi. Belediye olarak biz, sizlere ne kadar katkıda bulunabilirsek o kadar mutlu oluruz” şeklinde konuştu.

Bu haber 1061 kere okundu.