Hacettepe “Mezuniyet Sergisi” ÇSM’de

23 Haziran 2016 Perşembe 11:56:44

Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi, Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin “Mezuniyet Sergisi”ne ev sahipliği yapıyor. 29. dönem mezunlarının açtığı sergi sanatın birçok dalını sanatseverlere sunuyor.

Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin mezuniyet sergisine ev sahipliği yapıyor.

Grafik, heykel, iç mimari ve çevre tasarımı, resim ve seramik bölümlerinden mezun olan öğrencilerin dört yıllık birikimlerini yansıtan sergi, yoğun katılımla gerçekleşti. 29. dönem mezunlarının sergisi birbirinden farklı çok sayıda eseri, Ankaralı sanatseverlerle buluşturuyor.

ÇİĞDEM MAHALLESİ İÇİN 42 PROJE

Onlarca sanat eseriyle güzel bir sergi hazırlayan Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri, serginin açılışına katılanlara projelerini ve eserlerini tanıtma imkanı buldu. İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencileri ise mezuniyet sergisinde farklı bir çalışma ile yer aldılar. Çankaya Belediyesi'nin, Çiğdem Mahallesi'nde bulunan Çankaya Evi'nin yanında yapacağı çok amaçlı kültür-sanat merkezi için tasarladıkları 42 projeyi sergileyen bölüm öğrencileri, seçilecek bir projenin gerçeğe dönüşecek olması nedeniyle farklı bir heyecan yaşadı.

1 TEMMUZ’A KADAR GEZİLEBİLİR

Sanatın toplumda etkin ve yaygın bir konuma gelmesine öncülük eden, evrensel düşünce ve değerlere sahip bireyler yetiştirmeyi hedefleyen Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 29. dönem mezunlarının sergisi, 1 Temmuz’a kadar Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde açık kalacak.

Bu haber 2612 kere okundu.