Nilüfer, Çankaya’nın Çalışmalarını İnceledi

08 Ekim 2015 Perşembe 11:16:32

Bursa Nilüfer Belediyesi, Çankaya Belediyesi’ni ziyaret ederek belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Çankaya Belediyesi, Nilüfer Belediyesi’ni konuk etti. Belediye’nin çalışmaları hakkında tesisleri gezerek bilgi alan heyet, Nilüfer Belediyesi’nin çalışmaları ile ilgili de bilgi aktardı.

Çankaya Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Yardımcısı Nafiz Kaya’dan belediye çalışmaları hakkında bilgi alan Nilüfer Belediyesi heyeti, kendi çalışmaları hakkında da bilgi aktardı. Her iki belediyenin de birbirinden örnek alması ve birbirine katacakları işler gerçekleştirdiğini ifade eden Kaya, Çankaya Belediyesi’nin bu dönem yoğun bir çalışma yürüterek vatandaştaki algıyı değiştirdiğini kaydetti.

Belediye’nin yeni projeleri olduğunu, bin kişilik kültür merkezini 2 yıl içerisinde Çankayalılara kazandıracaklarını belirten Kaya, spor sahalarının artacağını ve Çankaya’nın önemli eksiklerinden biri olan yüzme havuzunu da bu dönemde yapacaklarını söyledi. Eğitime verdikleri desteği büyütmeyi hedeflediklerini belirten Kaya, çocukları bugüne kadar 250 bin adet kitapla buluşturduklarını vurguladı.

BELEDİYE TANITILDI

Nilüfer Belediyesi’nden gelen heyet, belediye içerisindeki Hoş Geldiniz Masası, Çözüm Merkezi, Sosyal Medya, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler bölümlerinde incelemede bulundu. Heyet daha sonra Belediye’nin Çansera Kent Bahçesi, Ahlatlıbel Spor ve Sosyal Tesisleri, Pir Sultan Abdal Kültür Merkezi ve Cemevi, Çankaya Evi’ni gezerek detaylı bilgi aldı. Berkin Elvan Gündüz Bakımevi’ni de gezen Heyet, Çankaya Belediyesi’nin 1400 çocuk kapasiteli kreşleri ile iyi bir hizmet vermiş olduğunu, bunun en çok da çalışan anneler için önemli olduğunu belirtti.

Heyet, Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde açılan ve Türkiye’ye ilk kez gelen Dünyanın Renkleri sergisini de gezdi.
 

Bu haber 1584 kere okundu.